KANDUNGAN SUSU R RAYYAN

PERISA COKLAT DAN VANILA


Omega 3
Membantu merangsang minda anak-anak anda. Ia membantu perkembangan otak dan juga memori anak-anak anda. Dipendekkan cerita, Omega 3 sangat penting untuk menguatkan ingatan anak-anak anda.

Kurma
Kandungan vitamin A di dalam Kurma membantu menyihatkan mata, kulit serta melindungi diri daripada terkena kanser paru-paru dan kanser mulut. Selain itu, kurma juga membantu membekalkan tenaga untuk badan.

Madu Lebah
Fungsi Madu adalah memulihkan sel-sel urat besar, mengimbangi kekuatan badan serta membersihkan lapisan darah supaya darah menjadi bersih. Bagi bayi di dalam kandungan, madu membantu pertumbuhan janin dan bayi dari segi fizikal dan minda.

FOS, GOS & Inulin 
Membantu tubuh anak anda menyerap kalsium dari makanan dan digunakan untuk badan. Ia juga mencegah anak anda daripada terkena sembelit.

Buah Tin
Membantu menjaga tekanan darah serta serangan jantung. Bukan itu sahaja, ia juga dapat mengurangkan kelelahan, meningkatkan daya memori otak dan mencegah anemia.

Delima
Buah Delima mempunyai kandungan yang boleh melembutkan kulit dan wajah. Ia juga mengurangkan tekanan darah tinggi serta digunakan untuk melegakan masalah saluran darah. Bukan itu sahaja, buah delima juga mengurangkan penyakit asma, sakit tekak, batuk dan bersin.

Vitamin C
Membantu melindungi badan anak anda daripada demam, selesema dan batuk. Serta, meningkatkan imunisasi badan anak anda supaya tidak mudah diserang sakit.

Premix Vitamin 
Membantu meminimumkan kehilangan nutrisi terhadap makanan yang diambil oleh anak anda. Ini menjadikan tubuh badan anda menerima nutrisi yang secukupnya untuk sepanjang hari.

Probiotik
Probiotik digunakan untuk menjaga usus dengan perbanyakkan bakteria baik. Ia membantu menyihatkan sistem pencernaan.

Pisang
Selain daripada membekalkan tenaga, pisang juga membantu melawaskan najis dalam perut. Ini membuatkan anak kecil anda membuang air besar tanpa sebarang masalah (sekali teran sudah keluar).

Labu
Labu mengandungi pelbagai jenis zat seperti vitamin, kalsium, zat besi dan juga mineral. Ia membantu membekalkan tenaga dan nutrisi yang mencukupi untuk anak anda.

Kiwi 
Kandungan yang terkandung di dalam kiwi membantu meningkatkan kekebalan tubuh. Ia membuatkan tubuh badan anak anda sihat dan kuat.

Kismis
Seperti yang kita sedia maklum, Kismis membantu menguatkan daya ingatan dan mengubati penyakit lupa. Selain daripada membersihkan hati dan mencerahkan mata, kismis juga membantu mencerdaskan minda.

Pegaga
Pegaga membantu membuang toksik akibat sembelit serta menguatkan sel otak untuk minda.

Gingko Biloba  
Melancarkan peredaran darah dalam badan. Ini membuatkan anak anda semakin cergas!

Badam
Kanak-kanak sesuai makan badam kerana ia membantu pertumbesaran mereka, selain daripada membina tulang dan gigi mereka.

Aprikot
Aprikot baik untuk pembersihan usus dan saluran darah.

Brokoli
Membantu mengatasi masalah sembelit. Kerana, brokoli mengandungi nutrisi, serat dan fivonoid yang diperlukan untuk tubuh badan anak anda. SUSU KAMBING R-RAYYAN PERISA KURMA DELIMA

Sesuai untuk Bayi berumur 6 bulan hingga dewasa Di Perkaya dengan Kurma, Delima, Vit C, Premix Vitamin, Probiotik, DHA, ARA

Bersama-sama dengan protein, karbohidrat, dan vitamin, DHA dan ARA merupakan asas penting dalam sistem imun bayi. Selain itu, pada bayi, DHA ternyata juga memiliki manfaat untuk kesehatan saluran pernafasan.

Sebuah penelitian yang dilakukan di tahun 2005 terhadap  89 bayi yang secara rawak diberikan susu formula dengan DHA dan ARA atau susu formula yang tidak difortifikasi DHA dan ARA, menunjukkan perbezaan yang cukup signifikan pada kejadian alergi.

Pada bayi yang diberi susu dengan fortifikasi, angka kejadian infeksi saluran pernapasan hanya 45 persen, sedangkan yang tidak mendapat susu fortifikasi mencapai 76 persen setelah mereka berusia 3 tahun. Selain itu, munculnya alergi juga jauh lebih rendah (26 persen), sedangkan bayi yang tidak mengambil DHA dan ARA mencapai 55 persen.
(Sumber:  www.kompas.com)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ASLI - Dari bayi seawal 3 bulan hingga dewasa
COKLAT - Dari bayi 1 tahun hingga dewasa
VANILA - Dari bayi 1 tahun hingga dewasa

KURMA DELIMA - Dari bayi 6 bulan hingga dewasa

Dapatkan Susu R Rayyan sekarang dengan tawaran hebat Whatsapp 019-7296388

Atau KLIK 


Harga Susu R Rayyan (Berat 550g sekotak)

Pakej Retail (Bermula 1 Nov 2017)

Pakej Retail 

1 kotak RM 46 SM   
SS RM 50 + postage

2 kotak RM 90 SM
SS RM 95 free postage

3 kotak RM 130 SM
SS RM 140 free postage

Beli Lebih Untuk Super Jimat

5 kotak RM 210 SM
SS RM 225 free postage

7 kotak RM 273 SM
SS RM 300 free postage

*Harga-harga di atas adalah tertakluk kepada perubahan dari masa ke semasa

Belian juga boleh mix dengan Mocha Hazel dan makanan bayi ComCom anak anda! 

POSTAGE PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA UNTUK 2 KOTAK KE ATAS!
COD available sekitar SUBANG BESTARI, KG MELAYU SUBANG, TUDM SUBANG, KOTA DAMANSARA, SHAH ALAM SEKSYEN U1-U9

Untuk pembelian terus, anda boleh membuat bayaran ke nombor akaun berikut:

MAYBANK - 562085613879
(GARS SOLUTION)


Hantar resit bayaran berserta maklumat untuk pengeposan seperti nama, alamat, dan nombor telefon melalui Whatsapp ke 019-7296388

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN DAN STOKIS HUBUNGI
019 7296388 (HQ CAWANGAN SUBANG/KOTA DAMANSARA) 
No comments:

Post a Comment